Design Philosophy
Recent Projects
Contact Us

Lanikai Remodeled Residence

Living room:

View from the living room towards the entry aquarium and church pew.





Fireplace wall:

The fireplace wall and the view to the outdoor dining lanai and pool area.






The dining room:

The dining room looks out to its own waterfall. The furnishings were purchased on a trip to Africa.



The master bathroom:

The detail tile in the master bathroom was purchased by the owner on a trip to Tahiti.



The kitchen:

The kitchen has a walk-in pantry, and granite top, with eat in counters on the inside and outside of the house.



The new master bedroom:






Front entry:

The new front entry has ohio poles, rock garden and water feature. Second floor balcony leads to the master suite.



The backyard:

The backyard features a barbecue, eating lanai with waterfall and swimming pool.

Photographs by Hal Lum

Link to client letter


Home ] Design Philosophy ] Services ] Portfolio ] Recent Projects ] Contact Us ]